KONTAKT

Alfa Via d.o.o.
Železna cesta 10A
1000 Ljubljana

Mob:  031 600123
Med 8 in 11 dopoldan
E-pošta: info@explorer.si
co-pilot posodobitve
avtoalarmi
avto alarm

(Ne)Skrb za proračun...


Ob nedavni beli stavki policistov, ko en dan niso zaračunavali kazni za storjene prekrške, smo izvedeli, po prvotni informaciji, da država v enem dnevu napolni svoj mošnjiček za 500.000 € , po tokratni učinkovitosti pa, da so državljanom "podarili samo" 150.000 €  kazni tistega lepega dne. Zakaj  tudi vi ne bi poskrbeli za nedotakljivost svojega domačega proračuna. A ni dovolj tega, da nas kaznujejo na vsakem koraku, opravičeno ali pa tudi ne. Ravnokar vam bodo v prestolnici za napačno parkiranje zaračunali polovico zajamčene mesečne plače. Zakaj bi vas kaznovali tudi na cesti. Najboljše trenutno možno zdravilo, ni niti opozorilna tabla ob cesti, katero lahko spregledate, niti obvestilo na radiju, ki ga ne slišite , ker ne poslušate postaje , ki ga objavlja. Celo nezakonite naprave tipa "Antiradar" odpovedo, ker ne pokrivajo laserskih spektrov, novih policijskih merilcev. Za razliko od vsega naštetega, naša naprava Explorer co-pilot v vašem vozilu, je povsod z vami, vedno ve, zazna in vas opozori na možno ali dejansko prisotnost "polnilcev proračuna" naše ljube domovine. Če privarčujete le polovico najnižje kazni, vam je investicija v co-pilota v trenutku povrnjena, da ne omenjamo še kazenskih točk, katerih niste dobili.

Kljub vsemu napisanemu naj vas opozorimo, da Explorer co-pilot deluje preventivno, saj vas ne opozarja le na "pobiralce denarja" v modrem, ampak tudi na črne točke v prometu, nevarne ovinke, nevarne cestne odseke ob katerih je nešteto sveč in znamenj, ter na nezavarovane železniške prehode in območja šol in bolnic, kjer varuje tudi tuja življenja, ne samo vašega. Primarno poslanstvo pametne naprave iz družine Explorer je vsekakor obvarovati lastnika naprave in zmanjšati morijo na naših cestah. Če ste pripravljeni investirati v to, bo prijeten občutek tudi v vaših srcih, da ste nekaj prispevali za varnost v prometu in nepozaben občutek, ko bo vaša denarnica ostala nedotaknjena, ker boste pravočasno opozorjeni. Ne skrbite za državni proračun, poskrbite za svojega.


Zato bodite pravočasno opozorjeni in
dober občutek bo na vaši strani !


nazaj

NOVICE

Kako deluje GPS? Če vas zanima si poglejte krajši film o tem!


Če še nimate naše sledilne naprave v vozilu ali če še niste kupili našega elektronskega sovoznik Explorer Co-pilota, ker ne zaupate v...
več o tem
sledenje avtomobila