KONTAKT

Alfa Via d.o.o.
Železna cesta 10A
1000 Ljubljana

Mob:  031 600123
Med 8 in 11 dopoldan
E-pošta: info@explorer.si
co-pilot posodobitve
avtoalarmi
avto alarm

Opis Prodajnih pogojev

KONTAKTNI PODATKI
ALFA VIA d.o.o., Železna cesta 10A, 1000 LJUBLJANA
TELEFONI: 0590 73210, 0590 73213, 080 35 35
SPLETNA STRAN: www.explorer.si, e-mail: info@explorer.si
TRR: SI56 0206 0025 6237 566, NLB d.d.

PODATKI O PODJETJU:
Matična številka: 2260620000
Ident. Številka za DDV (ID): SI71735488
Zavezanec za DDV: Da

ODSTOP OD NAKUPA
V skladu s 43.č čl. Zvpot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.
PODATKI O STRANEH
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

REKLAMACIJA
V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga takoj reklamirajte s priloženim računom in nepoškodovanega. stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec.Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar. Izdelek lahko zamenjate tudi na sedežu podjetja Alfa Via d.o.o.

DOSTAVA
Blago pošiljamo po Pošti Slovenije. Zagotovili smo, da lahko varno plačate račun po povzetju. Dostava za blago se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, poštarju pa boste plačali še 4% od vrednosti nakaznice. Če pošljemo dva izdelka v enem paketu, se obračuna pakiranje in dostava samo enkrat.

INFORMACIJE O CENAH
Cene  ne vsebujejo 20% DDV in so izražene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko spreminjajo.

VELJAVNOST NAROČILA
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše pogoje prodaje.

TAJNOST PODATKOV
Alfa Via d.o.o., potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba ( račun ) o nakupu bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

NOVICE

Kako deluje GPS? Če vas zanima si poglejte krajši film o tem!


Če še nimate naše sledilne naprave v vozilu ali če še niste kupili našega elektronskega sovoznik Explorer Co-pilota, ker ne zaupate v...
več o tem
sledenje avtomobila