KONTAKT

Alfa Via d.o.o.
Železna cesta 10A
1000 Ljubljana

Mob:  031 600123
Med 8 in 11 dopoldan
E-pošta: info@explorer.si
co-pilot posodobitve
avtoalarmi
avto alarm

Za vašo varnost poskrbimo z različnimi varnostnimi sistemi

zaščita pred krajo Sistem Explorer

Za voznike osebnih vozil smo razvili sistem, s pomočjo katerega omogočamo dodatno izboljšanje varnosti voznika vozila ter njegovih sopotnikov, hkrati pa sistem omogoča tudi sledenje in nadzor nad gibanjem vozila na območju celotne Evrope. Sistem Explorer je opremljen s senzorjem za zaznavanje trkov ter stikalom za klic na pomoč v nujnih primerih. Sistem tako v primeru nezgode zazna jakost ter smer trka in podatke o trku ter lokaciji vozila posreduje nadzornemu centru, ki nato ustrezno intervenira po predpisanem protokolu. Sistem ima prav tako vgrajeno stikalo, s pomočjo katerega lahko voznik o nujni situaciji obvesti nadzorni center, ki nato ukrepa situaciji primerno. Izredno pomembna funkcionalnost sistema je tudi lociranje vozila s pomočjo GPS tehnologije, kar omogoča, da nadzorni center v primeru kraje vozilo izsledi ter podatke o njegovi lokaciji posreduje intervencijski skupini.

Storitve

Paket Interceptor

Paket Interceptorje namenjen lastnikom vozil, ki želijo obvarovati svoje vozilo pred krajo, hkrati pa z ostalimi funkcionalnostmi sistema poskrbeti za boljšo lastno varnost ter varnost svojih sopotnikov. Paket vključuje tudi vsakodnevno kontrolo delovanja sistema in interveniranje v primeru prometne nezgode ali kraje vozila (sporočanje lokacije vozila v primeru nezgode za to pristojnim službam).

Paket Protector


Paket Protector poleg osnovnih lastnosti ponuja še dodatne storitve. Primeren je predvsem za lastnike vozil rizičnih skupin, ki parkirajo svoja vozila na mestih, ki so bolj izpostavljena možnostim za krajo. Storitev ZOP omogoča navidezno zaklepanje in določanje trenutne lokacije vozila s pomočjo mobilnega telefona. V primeru nepooblaščenega premika navidezno zaklenjenega vozila sistem Explorer o tem obvesti lastnika vozila ter nadzorni center Explorer.

Paket Raptor


Paket Raptor je namenjen zahtevnejšim uporabnikom, saj lastnikom vozil, poleg osnovnih fukcij, omogoča tudi natančen pregled zgodovine vožnje vozila za obdobje najmanj treh mesecev ter izpis trenutne lokacije vozila. Primeren je tudi za podjetja z manjšimi avtoparki.

Paket Dominator


Paket Dominator je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom, saj združuje vse funkcionalnosti paketov Interceptor, protector in Raptor.

prikaz_mobilnik_b.jpg vozila_sledenje_b.jpg vozila_zgodovina_b.jpg


PREDNOSTI SISTEMA EXPLORER

 • Povečana varnost voznika in sopotnikov
 • Popust pri zavarovanju vozila
 • Visoka zanesljivost delovanja
 • Lasten nadzorni center za celotno Evropo
 • 8-urno rezervno napajanje
 • Senzor za trk
 • Panik stikalo
 • Samodejna kontrola delovanja sistema
 • Strokovna in diskretna vgradnja sistema
 • Možnost premontaže na drugo vozilo
 • 12 mesecev garancije

NOVICE

Kako deluje GPS? Če vas zanima si poglejte krajši film o tem!


Če še nimate naše sledilne naprave v vozilu ali če še niste kupili našega elektronskega sovoznik Explorer Co-pilota, ker ne zaupate v...
več o tem
sledenje avtomobila