KONTAKT

Alfa Via d.o.o.
Železna cesta 10A
1000 Ljubljana

Mob:  031 600123
Med 8 in 11 dopoldan
E-pošta: info@explorer.si
co-pilot posodobitve
avtoalarmi
avto alarm

Izjava o uporabi spletnih strani

Varovanje zasebnosti


Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001). Zbrane osebne podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene, ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta, ne bomo razkrili tretjim nepooblaščenim osebam.Upoštevali in izvajali bomo vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov, da posredovane osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


Omejitev odgovornosti


Spletno mesto http://www.explorer.si je vzpostavljeno z namenom ponuditi informacije, izključno uporabnikom storitev družbe Alfa Via d.o.o.. Vsebina spletnega mesta je informativnega značaja in družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost podatkov, ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena, kot posledica uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno dgovornost in v lastnem interesu. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.


Avtorske pravice


Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
 

Copyright © 2008  Alfa Via  d.o.o., Vse pravice pridržane!

NOVICE

Kako deluje GPS? Če vas zanima si poglejte krajši film o tem!


Če še nimate naše sledilne naprave v vozilu ali če še niste kupili našega elektronskega sovoznik Explorer Co-pilota, ker ne zaupate v...
več o tem
sledenje avtomobila