KONTAKT

Alfa Via d.o.o.
Železna cesta 10A
1000 Ljubljana

Mob:  031 600123
Med 8 in 11 dopoldan
E-pošta: info@explorer.si
co-pilot posodobitve
avtoalarmi
avto alarm
zaščita pred krajo
Podjetje

Podjetje Alfa Via d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007. Na začetku leta 2008 smo odkupili blagovno znamko Explorer in vse v zvezi z dejavnostjo, ki jo je pred tem (od l. 1990) začelo in uspešno uveljavilo podjetje Reklamni inženiring d.o.o. . Hkrati smo prevzeli vse obveznosti in terjatve, tako do partnerjev, kakor tudi do strank. Glavna dejavnost še naprej ostaja projektiranje in izdelava visoko tehnoloških digitalnih varnostno kontrolnih sistemov za posebne namene. Ti sistemi se danes uporabljajo v kombinaciji z GPS / GSM  in GPRS tehniko ter video-optoelektronsko tehnologijo kontrole pristopa in nadzora gibanja v namen varovanja.

Delovanje podjetja


Delovanje podjetja je zasnovano na združevanju visoko kvalificiranih zunanjih sodelavcev najrazličnejših profilov, kar mu glede na raznolikost tehnoloških področij delovanja, omogoča kar največjo prožnost v razvoju ter prilagodljivost potrebam na tržišču. Zaposleni v podjetju skrbijo za administracijo in nemoten potek dela zunanjih sodelavcev ter zadovoljstvo naših strank.

Struktura podjetja

Podjetje trenutno združuje več kot 35 zunanjih sodelavcev na področju projektiranja, razvoja in izdelave programske opreme, digitalne tehnike ter video-optične kontrole pristopa. Posebnost izdelkov podjetja so sistemi, kateri se v svetovnem merilu uvrščajo med izdelke visoke tehnologije tako v kvaliteti, kot tudi v načinu delovanja. Podjetje je velik poudarek dalo prilagajanju končnemu uporabniku, skrbi za vzdrževanje sistemov ter servisnie dejavnosti, pri kateri je odzivnost praktično takojšnja.

NOVICE

Kako deluje GPS? Če vas zanima si poglejte krajši film o tem!


Če še nimate naše sledilne naprave v vozilu ali če še niste kupili našega elektronskega sovoznik Explorer Co-pilota, ker ne zaupate v...
več o tem
sledenje avtomobila